حقیقت خوب، بد و زشت کاور کفش

در دنیای فرآوری مواد غذایی، امکانات سخت کار می کنند تا مواد خام را به محصولات خوشمزه ای تبدیل کنند که همه ما دوست داریم. اما نگرانی دائمی آلودگی در محیط های صنعتی باقی می ماند. در حالی که پوشیدن کاور کفش می تواند به کاهش خطرات کمک کند، مهم است که توجه داشته باشید که این کار را انجام می دهند. معایب استفاده از کاور کفش ممکن است بیشتر از مزایای برخی از امکانات باشد.

مزایای کاور کفش یکبار مصرف

کاور های کفش دارای مزایای متعددی هستند که آنها را به گزینه ای محبوب در بسیاری از مراکز تولید تبدیل می کند. آنها مانعی بین محیط بیرون و مناطق تولید تمیز ایجاد می کنند و از گسترش پاتوژن ها و آلاینده ها جلوگیری می کنند.

کاور های کفش یکبار مصرف از تاسیسات محافظت می کند

ورود به یک مرکز از دنیای خارج خطر انتشار عوامل بیماری زا در کفش را به همراه دارد. پوشیدن کاور کفش یک سپر پلاستیکی ایجاد می کند که برای محافظت از تأسیسات عمل می کند

استفاده از کاور کفش های یکبار مصرف آسان است

کارکنان و بازدیدکنندگان از تأسیسات تولیدی می توانند به راحتی روی یک جفت کاور کفش بلغزند و آماده ورود به طبقه تولید شوند. کاور های کفش مفید هستند زیرا می توان آنها را با انواع کفش استفاده کرد

روکش های پلاستیکی کفش باعث تمیزتر شدن محل می شود

کارمندانی که کاور کفش می پوشند قادر به ردیابی زباله ها یا مواد کثیف از خارج از تاسیسات به داخل مناطق تولید نیستند و طبقات تاسیسات را عاری از آلودگی نگه می دارند.


جنبه منفی کاور کفش یکبار مصرف

کاور کفش یکبار مصرف دارای معایب متعددی است که می تواند خطرات قابل توجهی را برای تاسیسات تولید به همراه داشته باشد. آنها پرهزینه هستند، عوامل بیماری زا را حذف نمی کنند، هدر می دهند و حتی می توانند خطر آسیب کارکنان را افزایش دهند.

روکش های یکبار مصرف کفش بسیار گران هستند

اکثر کاور های کفش طوری طراحی شده اند که یک بار پوشیده شوند، و به محض اینکه یک کارمند یا بازدیدکننده از منطقه تولید تمیز خارج می شود، باید آن کاور کفش را تعویض کند. این می تواند منجر به استفاده هر کارمند از بیش از 5 جفت کاور کفش در روز شود.

کاور کفش یکبار مصرف عوامل بیماری زا را از بین نمی برد

کاور های کفش، با توجه به طراحی، عوامل بیماری زا را از بین نمی برند، بلکه آنها را می پوشانند. این بدان معنی است که همیشه خطر پنهان پاره شدن یا استفاده نادرست پوشش کفش وجود دارد و پس از آن یکی از کارکنان ناآگاه در حال پخش پاتوژن های مضر در اطراف مرکز تولید است.

روکش های پلاستیکی کفش اغلب لیز هستند

کفش های لغزنده می توانند خطر آسیب کارکنان را در یک مرکز تولید مواد غذایی افزایش دهند. به خصوص در محیط هایی که زباله روی زمین وجود دارد، ترکیب زباله یا مایع و عدم چسبندگی از کف کفش می تواند خطر سقوط و زمین خوردن را به شدت افزایش دهد.

کاور کفش زباله های پلاستیکی زیادی تولید می کند

تأسیسات با کاور کفش، کارکنان را به طور مداوم در حال استفاده و استفاده مجدد از روکش های پلاستیکی کفش می کند که در نتیجه مقدار زیادی زباله غیر ضروری در تأسیسات ایجاد می شود.

حقیقت زشت کاور کفش

در نهایت، پوشش کفش ممکن است بهترین گزینه برای جلوگیری از انتشار پاتوژن از کفش کارکنان در اطراف تأسیسات تولید مواد غذایی به نظر برسد، اما متأسفانه برای اکثریت قریب به اتفاق امکانات اینطور نیست. هزینه روکش‌های کفش بسیار بالاست و روکش‌های کفش محافظت کافی در برابر خطر آلودگی متقابل ندارند.